Furtex Flooring PVC Vinyl

Vinyl Flooring

Vinyl is een nieuw type elastische vloeren op de markt. Elastische vloeren zijn gewoon kunstmatig samengestelde vloeren zoals rubber, plastic, PVC, linoleum en de nieuwste aanwinst, Vinyl.

Ze worden massaal geproduceerd in vele delen van de wereld, vooral Noord-Amerika. Dergelijke synthetische vloeren, die al meer dan een eeuw, fungeren als een kostenefficiënte alternatief voor natuurlijke vloeren zoals hout, beton, keramiek en marmer.

Meer Tarkett Design 260 Meer Tarkett Spirit 260 Meer Tarkett Design 300 kids
Tarkett - Vinyl

Tarkett

Een ontwerp voor elke stijl. Tarkett voegt elk jaar nieuwe ontwerpen toe aan de collecties, zodat deze voor elk wat wils te bieden hebben en altijd up-to-date zijn. Een van de uitdagingen voor ontwerpers is het enorme aantal keuzes die verschillende materialen bieden – of het nu gaat om vinyl, laminaat of hout.

Bij de Tarkett vinylvloeren is het aantal dessins dat je kunt gebruiken bijvoorbeeld eindeloos. Natuurlijke of abstracte patronen, wat je maar wilt, het kan in vinyl worden gereproduceerd. En hetzelfde geldt voor laminaat. Deze moderne producten zijn zo veelzijdig dat het een plezier is ermee te werken.