Furtex Flooring

Grass Turf Flooring

Kunstgras is momenteel erg in opkomst. Het kunstgras heeft zich sterk ontplooid de laatste jaren, en is bijna niet meer van echt te onderscheiden. Niet zo verwonderlijk als u bedenkt dat het geschikt is voor vele toepassingen bij diverse doelgroepen.

Door nieuwe technologische ontwikkelingen is het kunstgras bovendien nauwelijks meer van echt te onderscheiden. Inmiddels zijn er heel veel soorten kunstgras van diverse producenten en merken te koop. Wij kunnen ons voorstellen dat u, door alle informatie die u over kunstgras wordt aangeboden, door de bomen het bos niet meer ziet.

Condor Grass

Condor Grass levert kunstgras welke een duurzaam en veilig alternatief is voor natuur gras. Door jarenlange research levert Condor Grass bovenstaande én meer. Inmiddels heeft Condor Grass zich genesteld tussen de grootste leveranciers van kunstgras voor onder andere Landscaping en sport doeleinden.

Intensieve samenwerking tussen het interne onderzoeksbureau en haar afnemers zorgen voor een doorlopende verbetering van de producten.

Orotex

Van naaldvilt grastapijt tot het meest hoogwaardig getuft kunstgras. Kunstgras is de ideale vloerbedekking voor dakterrassen, tuinen en publieke ruimten. Orotex Belgium NV produceert kunstgras in naaldvilt en getuft grastapijt voor zowel privé als commerciële doeleinden.

Continue investering in nieuwe kwaliteiten en verbetering van bestaande soorten grastapijt resulteren in een ruime keuze aan kunstgras.