Furtex Flooring Laminaat

Laminate Flooring

Een laminaatvloer is een veelzijdige, duurzame en een aantrekkelijke vloeroplossingen met de verschijning van een hardhouten vloer. Het is een van de meest duurzame en milieuvriendelijke vloeren en een kosteneffectief alternatief voor houten vloeren. Laminaat is de meest verkochte harde vloerbedekking van dit moment.

Laminaat is te verkrijgen als laminaat zonder v-groef, als laminaat met 2 v-groeven of als laminaat met 4 v-groeven. Het laminaat kan zijn afgewerkt met een matte toplaag of juist weer met een hoogglans toplaag. Ook in de decoren heeft laminaat een grote diversiteit.

Meer Kronopol Old Style Meer Platinium Excellence
Platinium laminaat

Platinium

Platinium laminaat is niet alleen van uitstekende kwaliteit, maar is ook het creƫren van sfeer en het benadrukken van je interieur van klassiek tot exotisch. Platinium heeft een breed assortiment aan vloeren. De Platinium laminaatvloeren worden geproduceerd van de hoogst kwaliteit materialen en bevatten geen schadelijke stoffen. Hout is nog steeds een erorm potentieel voor sterkte en duurzaamheid.

Berry floor

Berry Floor

Een bewuste keuze bij de aankoop van een nieuwe vloer. Wie een Laminaatvloer koopt, doet dat altijd met de bedoeling om hiervan zolang mogelijk van te genieten. Reden te over om u enkel tevreden te stellen met een vloer die uw woning meerwaarde geeft en daarbij tevens duurzaam en makkelijk te onderhouden is. Om deze en geen andere reden is een vloer uit de collectie van Berry Floor de juiste keuze

Kronopol laminaat

Kronopol

Kronopol benadrukt nogmaals hun sterke positie in de industrie met de laminaat soorten en presenteert de meest ruime aanbod op de markt. Voldoen aan de laatste trends, de hoogste uithoudingsvermogen, weerstand tegen vuil en krassen, ook de gemakkelijke reiniging en onderhoud zijn slechts de basiskenmerken van de vloer vervaardigd door Kronopol. De vloer staat garant voor comfort en esthetisch voor vele jaren.