Furtex Flooring Tapijt

WALL TO WALL CARPET

Een goed gekozen vloerkleed of tapijt maakt een vloer en/of interieur helemaal af. Furtex Flooring levert tapijten en vloeren van gerenommeerde merken in diverse stijlen en kleuren. Veel van de hoogwaardige vloerkleden zijn in elk gewenste maat te maken.

Vloerkleden en tapijten hebben de afgelopen 15 jaar een ontwikkeling doorgemaakt, die zijn weerga niet kent. Wat in het verleden nog problemen opbracht, zijn tegenwoordig prima oplossingen voor gevonden. Denkend aan de vlekverwijderingen die tegenwoordig mogelijk zijn.

ITC Carpets - Imperial Tufting Company

ITC Carpets

ITC, Imperial Tufting Company, is een van 's werelds grootste producenten van getuft vasttapijt uit polyamide. Het dankt zijn snelle groei aan een daadkrachtig beleid en een toekomstgerichte visie. ITC is een betrouwbare partner en een "master in comfort" voor zijn klanten wereldwijd. Marktgericht ontwikkeld en kwalitatief hoogwaardig.

Condor Carpets

Condor Carpets

Condor Carpets heeft als core business de productie van getuft kamerbreed tapijt.Condor Carpets houdt zich vast aan een messcherpe kwaliteit- en prijsverhouding. Verschillende fabricagemethoden en materialen zorgen voor een compleet assortiment tapijten. Dankzij geautomatiseerde processen en kwaliteitscontroles tijdens en na productie, garandeert Condor Carpets een constant hoog kwalitatieve levering van berbers, synthetische en gedessineerde tapijten.

Mashad Carpets

Mashad Carpets

Mashad Carpets staat bekend om zijn hoge normen voor kwaliteit en innovatieve ontwerpen en is de pionier producent van de hoogste kwaliteit machine-en-klare karpetten in Iran, het Midden-Oosten en de hele wereld. Van het ontwerpen tot aan levering van de producten aan dealers en eindgebruikers, Mashad Carpets aandacht voor details en streven naar perfectie hebben het tot een gerespecteerd leider in de wereldwijde textielindustrie en een bewezen keuze bij de consument.

Beaulieu - Tapijt

Beaulieu

De tapijten van Beaulieu worden gemaakt met de nieuwste productie- en garentechnieken, designs en kleuren. Er worden alleen stevige en slijtvaste garens: polypropyleen, polyamide, polyester en solution dyed nylon gebruikt. De tapijten zijn niet alleen van een uitstekende kwaliteit maar verbeteren ook nod de akoestiek van elke ruimte, doordat geluiden worden geabsorbeerd.

Balta Group - Tapijt

Balta Group

De Balta bedrijvengroep is uitgegroeid van kleinschalige KMO tot één van de wereldleiders in vloerbekleding. Dagelijks wordt er verder gezocht naar kwaliteits -en productieverbeteringen. Een sterk doorgedreven verticale integratie, een strikt kwaliteitsbeleid en een unieke, marktgerichte creatie vormen de voornaamste krachtlijnen van de strategie.